Selvom Patriots er uden deres normale center, starter Hjalte Froholdt ikke dagens kamp for New England Patriots i kampen mod Las Vegas Raiders.

Håbet om en debut til Hjalte Froholdt har levet hele ugen, da Patriots’ normale center David Andrews er skadet. Det bliver dog ikke danske Hjalte Froholdt, der tager over.

I stedet flytter Patriots guard Joe Thuney ind som center og starter rookie Michael Onwenu. Froholdt må derfor tage til takke med en rolle som reserve, ligesom han har haft i de første to uger i sæsonen.

Hvis Froholdt kommer på banen senere i kampen, vil han blive den første dansker til at spille på et NFL-angreb eller forsvar. Tidligere har Hans Nielsen og Morten Andersen spillet i NFL som kickere, men Froholdt bliver den første til at spille på et NFL-angreb eller forsvar. Vi må dog vente lidt længere på Froholdts første starterplads.

David Andrewss skade, som har forudsaget rokaden på Patriots’ offensive linje, er en fraktur på tommelfingeren. Andrews er blevet placeret på injured reserve og er dermed ude i minimum de næste tre kampe. Hvis Onwenu ikke griber chancen, kunne Froholdt altså håbe på en chance i en af de kommende uger.

Froholdt blev valgt i fjerde runde af 2019-draften, men sad ude hele sine rookiesæson med en skade, han pådrog sig i pre-season. Lige nu indtager han altså fortsat en backup-rolle for Patriots.