Hver uge i NFL-sæsonen giver vi på Gul klud et overblik over Hjalte Forholdts spilletid og udsigter i New England Patriots. Her kigger vi på kamp 7.

I de seneste to uger fik Hjalte Froholdt spilletid på New England Patriots’ angreb med blandet succes, men i den seneste kamp var danskeren tilbage på bænken.

Mod Buffalo Bills var Patriots’ offensive linje nemlig tilbage i noget nær stærkeste forfatning, da den bestod af Isaiah Wynn, Joe Thuney, David Andrews, Shaq Mason og Michael Onwenu. De fem spillede hele kampen, mens tackle Korey Cunningham fik et enkelt spil på banen.

I stedet var Hjalte Froholdt udelukkende på special teams, hvor han spillede tre snaps uden problemer.

Hvordan er udsigterne?
Hjalte Froholdt har fået spilletid i to kampe på angrebet, og det er positivt.

Begge gange har det været som reserve – enten på grund af skader eller for at spare starterne – og det er svært at se det blive til mere end en rolle som reserve i denne sæson.

Det kommer an på, hvor hårdt ramt af skader Patriots’ offensive linje vil være. Starterne er tilbage i fulde omdrejninger,og også reserven James Ferentz er tilbage i truppen, efter at han var på COVID-reservelisten. Hjalte Froholdt har med andre ord lang vej til spilletid.

Hidtil er det meget uvist, hvordan udsigterne er, men Bill Belichick og kompagni har nu vist, at de er klar til at smide danskeren i ilden. Det kræver dog formentlig en hel del skader, hvis han skal spille på andet end special teams i resten af sæsonen.

Hvis man skal prøve at kigge på andre muligheder for spilletid til danskeren, kan man sige, at Patriots’ sæson ser ud til at være mere eller mindre tabt. De har nemlig blot vundet to af syv kampe. Mon Bill Belichick vil begynde at forberede sig på fremtiden og give nogle af de yngre spillere mere spilletid? Kunne det være en chance for Hjalte? Det er formentlig tvivlsomt, men man skal aldrig sige aldrig.