Efter et par uger med præstationer under middel, kom Hjalte Froholdt igen op på et solidt niveau i søndagens kamp mod Texans.

Danske Hjalte Froholdt har etableret sig selv i midten af feltet af spillere på center-positionen i NFL. Han er rangeret som nr. 23 ud af 32 i run blocking, og nr. 19 ud af 32 i pass blocking for hele sæsonen. I pass blocking effektivitet (pressures tilladt pr. snap) rangerer Froholdt som nr. 16 ud af 32.

Dog skal det også nævnes, at Froholdt desværre er rangeret som den center, der har begået flest penalties i ligaen. Det er en trend som han nok er nødt til at sætte en stopper for, hvis han for alvor skal være en sikker starter i 2024.

Efter et par uger med dårlige og halvdårlige præstationer i pass blocking, så kom Froholdt i denne uge tilbage på sporet i den kategori. Her fik danskeren en karakter på 65.4, hvilket er er af de bedre vurderinger i sæsonen, og klart bedre end de seneste to uger. Omvendt haltede det lidt i run blocking, hvor det blev til en karakter på 53.9, hvilket er en del ringere end de seneste par uger.

Alt i alt havde Froholdt en ganske solid kamp, der dog endte med endnu et nederlag til Cardinals. Dog er det tydeligt at se, at angrebet kører meget bedre med Kyler Murray tilbage i startopstillingen.

Herunder kan du se en håndfuld spil fra Cardinals angrebet i weekenden. Hold øje med nr. 72. Her viser Froholdt meget solidt spil i pass protection.

I næste uge venter et divisionsopgør for Froholdt og Co., der tager imod Aaron Donald og Los Angeles Rams.