Det var ikke kønt, da Cardinals blev tromlet af Rams og Kyren Williams. Danske Hjalte Froholdt måtte desværre også opgive et sack i kampen.

Arizona Cardinals blev ganske enkelt kørt over af divisionsrivalerne Los Angeles Rams i denne spillerunde. Forsvaret kunne ikke stoppe løbet og en flyvende Kyren Williams, mens angrebet havde meget svært ved at få sat nogle serier sammen. Det lignede et angreb ude af sync, hvor især den offensive linje, og dermed også Hjalte Froholdt, havde det svært.

Kampen startede ellers meget godt for Cardinals, der kørte ned og scorede et touchdown og en 2-point konversion til stillingen 8-7 i første quarter. Dog var det også første, eneste og sidste gang i kampen, at Cardinals var foran. Faktisk lykkedes det først Cardinals at score igen med fem minutter tilbage af 4. quarter, hvor stilligen dermed blev 14-37, hvilket også blev slutresultatet.

Med ni minutter tilbage af 2. quarter havde Cardinals en tredje down, hvor Kyler Murray skulle droppe tilbage for at kaste. Desværre for Cardinals kom Murray aldrig så langt, da danske Hjalte Froholdt hurtigt blev slået af Kobie Turner, som nemt kunne sacke Murray på spillet. Se det herunder:

I næste uge står Froholdt og Cardinals over for Pittsburgh Steelers og TJ Watt, hvilket nok heller ikke bliver en nem opgave, når man ser på, hvordan de pludselig har fået gang i angrebet.