Trods nederlaget til 49ers dominerede Hjalte Froholdt og Cardinals på jorden i hele kampen. Den stærke præstation fra danskeren kastede også en hel del ros af sig, bl.a. fra NFL analytikeren Brian Baldinger.

Efter en velfortjent fri uge startede Forholdt hvor han slap i uge 13, med endnu en stærk præstation i søndags. Froholdt fik en samlet karakter på 76.8, hvilket er hans bedste i sæsonen. Derudover fik han 73.8 i løbespillet, hvilket er næstbedst for ham i år. I pass blocking fik han en karakter på 81.2, hvilket er næstbedst i sæsonen, kun overgået af den i uge 13.

Faktisk spillede Froholdt så godt, han han blev vurderet af PFF til at være den 3. bedste spiller på hele Cardinals angrebet.

Læs også: Stem Hjalte Froholdt i Pro Bowl her

Froholdt hev også noget opmærksomhed til sig fra en tidligere offensiv linjemand i NFL, og nuværende analytiker, Brian Baldinger. Baldinger sender store roser Froholdts vej. Du kan se og høre analysen fra Baldinger herunder:

Generelt var Cardinals’ offensive linje dominerende mod 49ers i weekenden. De var især dominerende i løbespillet, hvor Cardinals buldrede sig vej til hele 234 yards på jorden, godt anført af Froholdt og Co.

Herunder kan du se et af de store løb fra kampen. Se godt efter nr. 72, der lukker en af de bedste linebackere, Fred Warner, helt ud af spillet, hvilket giver plads til Emari Dermercardo, som løber hele vejen til touchdown.

Herunder kan du også se et udpluk af, hvordan folk på det sociale medie X roste den danske center til skyerne i løbet af kampen mod 49ers.