Når football-Danmark står op fredag morgen, har Hjalte Froholdt fået sin preseason-debut for New England Patriots. Det kommer til at foregå med nr. 64 på trøjen.

Nummer 64! Hold øje med ham. Danske Hjalte Froholdt træder i nat ind til sin første kamp i NFL, og han har fået numme 64 som sit pre season-nummer. Natten til fredag byder på en lang række pre season-kampe og et af de hold, der skal i aktion er de forsvarende Super Bowl-mestre New England Patriots. De møder Detroit Lions, og det er med Froholdt i truppen.

I træningslejren har Froholdt indtil videre haft nummer 55, hvilket var givet til ham baseret på, hvornår han blev valgt i draften. Nu har han indtil videre fået nummer 64, men det kan nå at ændre sig igen, når pre season er slut.

Det forventes, at Froholdt vil være i andenkæden på den offensive linje, men da mange af holdets normale startere ikke forventes at spille meget, bør danskeren relativt hurtigt komme i aktion. Det forventes at ske enten på vestre guard eller center.

Hvornår det præcist sker, er ikke til at vide, men vi kan nok godt forvente, at det bliver i første halvleg, og at danskeren vil få ganske mange snaps, inden tredjekæden på et tidspunkt kommer på banen.

Froholdts nummer kan blive ændret igen, når pre season er overstået og holdet skærer sin trup til 53 spillere. Først skal danskeren dog gøre sig fortjent til at være blandt Patriots sidste 53 spillere.