Hjalte Froholdt oplevede Tom Bradys exit fra New England Patriots indefra. Danskeren havde håbet at kunne nå at dele bane med QB-legenden.

Tom Bradys farvel til New England Patriots efter 20 år i klubben var den helt store historie i starten af offseason. Hjalte Froholdt så som Patriots-spiller hele sagaen udfolde sig fra indersiden af de tykke mure i Foxborough. Danskeren har fuld forståelse, for det valg Brady endte med at tage, men ærgrer sig også lidt over, at han ikke nåede at spille med Brady, som Froholdt selv kalder et klubikon.

“Han (Brady, red.) ser en ny mulighed for at forbedre sig selv, og han tog den beslutning, der var bedst for ham og hans familie, og det kan jeg i sidste ende ikke gøre andet end at respektere. Jeg håber det bedste for ham, selv om jeg desværre ikke nåede at få et ret tæt forhold til ham. Det havde været fedt at prøve at være en del af, men jeg er bare glad for at se, det går ham godt nede i Tampa”, siger Hjalte Froholdt i Gul kluds podcast, Det Ovale Kontor.

NFL-danskeren havde selv sagt ikke nogen indflydelse på, om Brady skulle blive eller ej, og fulgte med på afstand. Froholdt mærkede andres undren over, hvorfor QB-stjernen tog væk.

“Jeg var selvfølgelig inde i løbet af offseason og få behandling, men vi snakker jo ikke med trænerne, så vi har ingen indflydelse. Det var imellem Brady og holdet, det var deres proces, om han skulle blive eller ej, så jeg mærkede ikke meget til det. Man kunne høre på andre folk, de synes, det var lidt mærkeligt, at han havde været her i 20 år, og så tog han afsted. Men det er selvfølgelig hans rejse, og kedeligt som nogen måske synes, det var, at den ikke sluttede her i Patriots, så var det sådan, han havde det”, siger Froholdt.

Hør hele interviewet med Hjalte Froholdt i Det Ovale Kontor, som du kan finde, der hvor du hører podcasts. Fynboen fortæller blandt andet om Cam Newton, at spille under coronapandemien, og hvordan en typisk dag i training camp ser ud. Du kan også høre programmet herunder.