Hjalte Froholdt fik hele kampen på højre guard, da Patriots slog Titans 22-17 i anden runde af preseason. Danskeren viste positive takter, men lavede også nogle fejl.

Der var masser at glæde sig over efter Hjalte Froholdts uofficielle NFL-debut for Patriots i den første preseasonkamp mod Lions. Danskeren blev rost til skyerne for en nærmest fejlfri præstation.

Natten til søndag skulle Froholdt så i aktion igen, og ligesom mod Lions fik den offensive linjemand fuld spilletid. Denne gang på højre guard.

Hjalte Froholdt efterlod overordnet set et fornuftigt indtryk, men præstationen var ikke så overbevisende som i debuten. Danskeren viste flere gange prøver på sin evner ved at dominere sin direkte modstander – specielt med nogle solide blokeringer i løbespillet – men han blev også kaldt to gange for holding, hvilket er fejl, der skal elimineres.

På de første tre angrebsserier, hvor Patriots satte otte point på tavlen, stod Froholdt og resten af Patriots’ angrebsreserver overfor Titans’ startere. Det gav ikke overraskende Froholdt nogle udfordringer, men generelt kom han fint ud af styrkeprøven og viste, at han kan være med.

Hjalte har nu hele 120 spilleminutter på bagen, og det er naivt at forestille sig, at han skulle komme ud af det uden fejl. Danskeren har fået værdifuld erfaring, og det bliver spændende at se, hvor meget han spiller i den tredje preseasonkamp, hvor Patriots forventes at give en del spilletid til de store stjerner som Tom Brady, Shaq Mason, Michael Bennett, Stephon Gilmore og Devin McCourty.