Danske Hjalte Froholdt mærker fremgang i sit spil og større forståelse af sin rolle i New England Patriots.

New England Patriots går ind til denne sæson i en væsentligt anden udgave end de seneste to årtier. Quarterback Tom Brady er nemlig fortid i klubben. Men i stedet kan Patriots-fans og ikke mindste os danske NFL-fans glæde os over udsigten til at se Hjalte Froholdt i aktion.

Den offensive linjemand, der blev valgt af New England Patriots i fjerde runde af sidste års NFL-draft, føler, at han har rykket sig i en positiv retning sammenlignet med hans første sæson i ligaen.

Ifølge journalisten Evan Lazar, der dækker Patriots tæt, fortæller danskeren, at han forstår systemet bedre i år. Lazar skriver selv, at Froholdt har bakket den udtalelse op med hurtigere og mere aggressivt spil i træningslejren.

Hjalte Froholdt blev draftet som guard, men spillede både guard og center i college. Og han er klar til at spille, hvorend han bliver placeret.

“Jeg skal være i stand til at gøre så meget som muligt for holdet. Uanset hvor jeg spiller, kommer jeg til at gøre mit bedste,” lyder det fra Froholdt ifølge Evan Lazar.

Froholdt, der i dag (den 20. august 2020, red.) fylder 24 år, har befundet sig i Massachusetts under hele corona-pandemien, da han ikke kunne rejse hjem til Danmark på grund af de strikse COVID-19-restriktioner.

Danskeren missede hele 2019-sæsonen på grund af en skulderskade, som han pådrog sig i en preseason-kamp få uger før sæsonstart. Froholdts chancer for at blive starter i denne sæson er ikke store, men mulighederne er der bestemt for at spille sig til den forreste plads i køen på guard- eller centerpositionerne og træde til, hvis der skulle komme skader til konkurrenterne.