Der er ikke meget Love for Jordan Love. Efter bare én dag på træningsbanen uden Aaron Rodgers er der ved at opstå panik hos Packers-fans.

Aaron Rodgers og Packers er ikke de bedste venner i øjeblikket, og stjernen over dem alle har besluttet sig for at springe den obligatoriske minicamp for Packers over.

Dermed er der fuld fokus på andenårs-quarterback Jordan Love, som Packers valgte i første runde i sidste års draft, og med tiden skal være arvtager for Rodgers.

Men indtil videre går det ikke godt for den unge quarterback, der “så virkelig skidt ud”, og Packers fans og journalister er noget bekymrede.

Packers har kun været i træningslejr en enkelt dag, men reaktionerne er brutale:

“I Jordan Love’s første forsøg med 2-minute drill kommer angrebet næsten ikke forbi midterlinjen og slutter med, at han kaster en bold henover hovedet på en helt fri Malik Taylor på 4. down og 7 fra 46-linjen.” skriver Rob Demovsky fra ESPN.

Og Matt Scheidman tweeter: ”Jordan Love havde store udfordringer med sin præcision i dag. Han har en stærk arm, men missede en håndfuld nemme kast. Træningen sluttede med, at Blake Bortles ramte Isaac Nauta ned af venstre sidelinie for et TD.”

Radiostationen The Fan 107.5. var heller ikke ligefrem fuld af lovord: ”Jordan Love, der har taget næsten alle snaps indtil videre, har haft det svært. Han kaster konsekvent henover hovedet på sine receivere. Han ramte kun på én dyb bold til MVS (Marquez Valdez-Scantling), og nu bliver Bortles skiftet ind.”

Der var heldigvis også opløftende meldinger fra træningen, hvor Jordan Love viste imponerende atletiske evner og ramte på flere kast. Men han har haft et helt år til at sidde på bænken og lære angrebet, og Packers fans er allerede ved at gå i panik efter kun en dag med Love som holdets nye starter.

Det lader ikke til, at Packers eller Green Bay er klar på en tilværelse uden Aaron Rodgers.