Dallas valgte i mandags at fyre linebacker Jaylon Smith, men det tog ikke lang tid, før Smith fandt et nyt hold. Linebackeren er blevet enig med NFC-rivalerne fra Green Bay Packers om en etårig aftale.

Det var en solid overraskelse, da Dallas Cowboys i mandags fritstillede linebacker Jaylon Smith, som de for et par år siden ellers gav en stor kontrakt. Smiths præstationer havde dog været ringe, og da Cowboys ikke kunne finde en trade-partner, endte det med en fyring.

Jaylon Smith skulle dog ikke gå klubløs længe, og allerede onsdag aften amerikansk tid blev han enig med NFC-rivalerne Green Bay Packers om en kontrakt.

Smiths nye kontrakt er kun en etårig aftale, og han skal altså spille resten af 2021-sæsonen i Wisconsin under Packers’ defensive koordinator Joe Barry.

Dallas Cowboys valgte Jaylon Smith i anden runde af 2016-draften, efter Jaylon Smith ellers var udset til at være et af de største talenter i landet. Smith blev dog meget alvorligt knæskadet i sin sidste college-kamp, og vejen tilbage til banen var lang for Smith. Han sad ude hele sit første år i NFL, men så langsomt mere spilletid i løbet af 2017-sæsonen.

Siden var Smith starter på Cowboys-forsvaret i årene 2018-2020, hvor han kort før 2019-sæsonen modtog en flot aftale. Smith levede dog aldrig op til aftalen, og hans niveau i 2020 og i begyndelsen af 2021 har været skidt. Han var begyndt at falde i baggrunden hos Cowboys, da andre linebackere heriblandt årets førsterundevalg Micah Parsons tog de fleste snaps.

Hos Packers får Smith en ny chance for at tillkæmpe sig spilletid, og konkurrencen i form af Krys Barnes, De’Vondre Campbell og Oren Burks er umiddelbart ikke lige så imponerende som hos Cowboys.