Når Green Bay Packers går i træningslejr d. 28. juli, så er det med både nutidens og fremtidens quarterback på plads.

Aaron Rodgers så skriften på væggen, da Green Bay Packers valgte quarterback Jordan Love i første runde af årets NFL draft. Nu er Rodgers’ exit fra Green Bay kommet ét skridt nærmere.

Onsdag skrev rookie Jordan Love nemlig under på sin første NFL kontrakt, og dermed har Packers fået papir på quarterbacken, de valgte i første runde af årets draft.

Packers ser helt sikkert fremtiden i den unge quarterback, og headcoach Matt LeFleur var så forelsket i Love (badumtjii), at Packers tradede op for at tage ham med pick 26 i første runde.

Kontrakter for rookies ligger nogenlunde fast, så det er udelukkende et spørgsmål om detaljer i forhandlingerne, størrelsen af garanterede dollars og, hvor stor en signing bonus spilleren skal have, der kan være uenighed om.

Således følger Love’s kontrakt nogenlunde normen og giver ham 12,4 millioner dollars over fire år med 6,6 millioner dollars i hånden. Alt sammen garanteret.

Se også: Gul Kluds rookie kontrakt tracker

For Aaron Rodgers er det lidt som at opleve hans egen situation for 15 år siden, da han selv blev draftet af Green Bay Packers, mens de havde en superstjerne i Brett Favre på plads.

Rodgers sad på bænken i tre år, inden han overtog for legenden. Det er dog højst tvivlsomt, om Packers venter så længe denne gang med at give den nye quarterback nøglerne til angrebet.

Love’s årsløn de næste fire år ligger på omkring 3,2 millioner dollars, mens Rodgers i gennemsnit skal have over 33 millioner dollars.

Packers har også skrevet kontrakt med deres valg fra anden runde i årets NFL draft, runningback A.J. Dillon.