Whitney Mercilus nåede ikke at være arbejdsløs i mange dage, før han takkede ja til et kontrakttilbud fra Green Bay Packers.

Mercilus blev fritstillet af Houston Texans, som i stedet satser på holdets unge pass rushere. Men Mercilus har allerede skrevet ny kontrakt og skal spille for ostehovederne i Green Bay.

Ifølge Jeremy Fowlers kilder, har Mercilus valgt at takke ja til færre penge for at spille for Packers. Der var også rygter om, at Mercilus kunne være på vej til Chiefs, men sådan skulle det ikke være.

Chiefs medierne spekulerer i, at Mercilus måske har fravalgt Chiefs, da han her ville indgå i en rotation frem for at være sikret spilletid, og samtidig skulle fortsætte med at spille i et 4-3 system, hvor han måske er mere vant til et 3-4.

Læs også: NFL 101 – Front 7

Packers cheftræner Matt Lafleur er også meget tilfreds med at have sikret sig Mercilus. “Alt hvad jeg har hørt er, at han er en rigtig fin fyr. Og så har jeg spillet mod ham et par gange og han har altdig været et problem for os. Så jeg synes, at vi har været ret heldige at få en spiller af hans kaliber på dette tidspunkt i sæsonen.”