Den mangeårige Houston Texan og tidligere førsterundevalg, Whitney Mercilus, som Packers hentede til klubben for en måned siden, har overrevet sin ene bicep, og har derfor spillet sin sidste kamp i år.

I sidste kamp mod Seattle Seahawks gik Packers’ skades-uheld ud over Whitney Mercilus, hvis sæson er forbi. Også holdets startende running back kan forvente en pause, da han også forløb opgøret med et skadet ledbånd i knæet.

Man må erkende, Packers har været hårdt prøvet af skader i denne sæson. Ud over overstående, har blandt andet holdets bedste linebacker og cornerback og tight end, Zadarious Smith, Jaire Alexander og Robert Tonyan, været ude med skader henholdsvis siden uge 1, 4 og 8.

Til sammenligning med dem er Mercilus er et lille slag for Packers. Men da NFC’s nuværende førsteseed har gjort meget for at forbedre sig netop på linebacker-positionen i løbet af sæsonen, sviger den lidt mere. Inden man hentede Mercilus, forsøgte de sig også med den tidligere Cowboys-spiller Jaylon Smith. Også han forlod holdet efter en måneds tid, dog på Packers’ præmisser, da de valgte at lade ham gå.

I sine fire kampe for Green Bay-mandskabet nåede Mercilus at score sig et enkelt sack, ti QB pressures og fem tacklinger. I hele sin karriere har Mercilus opnået flotte 58 sacks, hvoraf 57 er kommet gennem hans tid som en del af Houston Texans.

Packers, der nu er en linebacker fattigere, gæster Minnesota Vikings på søndag kl. 19.00, dansk tid.