Når Green Bay Packers i ugens Thursday Night Football-opgør møder Arizona Cardinals i kampen om NFC-føringen, bliver det måske uden holdets superstjerne, Davante Adams, der er blevet placeret på NFL’s COVID-19 skadesliste efter en positiv COVID-test tirsdag.

Var Adams’ test en falsk-negativ, har han 24 timer til at teste negativ ift. den negative test. Formår han ikke det, så spiller han ikke torsdag. Det samme gælder Lazard, der dog kan rende ind i flere forhindringer, da han er uvaccineret.

Davante Adams’ forventede fravær for kampen vil være et stort slag for Packers-angrebet, han er et centralt omdrejningspunkt for. For at gøre ondt værre, så har Allen Lazard også måtte sendes på COVID-listen.

Ender hverken Adams eller Lazard med at spille, så får Packers-angrebet og Aaron Rodgers svære vilkår mod et velspillende Cardinald-forsvar. Foruden Adam og Lazard, er Marquez Valdes-Scantlng i skrivende stund fortsat på Injury Reserve. Tilbage på WR-holdkortet står derfor kun Randall Cobb, Amari Rodgers og Equannimeous St. Brown.

Som et lille plaster på såret, får Rodgers måske lidt længere tid til at kaste bolden, da en af liganes bedste tackles, David Bakhtiari, vender tilbage fra en skade.

Når Packers og Cardinals brager sammen, er det kun tredje gang i historien, at to hold med en sejrsstime på seks ellere mere møder hinanden i primetime. Det historiekse opgør skydes i gang natten til fredag, kl. 02.00 dansk tid.