Green Bay Packers’ superstjerne blev kåret til sæsonens MVP ved NFL Honors.

Lørdag aften afholdt NFL sit store prisuddelingsshow, hvor sæsonens største profiler blev hyldet og de nye medlemmer til Hall of Fame blev fundet. Prisuddelingens helt store højdepunkt er fordelingen af titlen som sæsonens mest værdifulde spiller – MVP-titlen.

Læs også: Her er vinderne ved NFL Honors 2021.

I år blev det Aaron Rodgers, som løb med den prestigefyldte titel. Det er ingen overraskelse efter, at Aaron Rodgers leverede en fantomsæson, hvori han kastede 4.299 yards, 48 touchdowns og blot fem interceptions.

Der var heller ingen tvivl om afstemningens udfald, da Aaron Rodgers modtog 44 af de 50 berettigede stemmer, mens Josh Allen fik fire stemmer og Super Bowl-finalisten Patrick Mahomes modtog to stemmer.

Aaron Rodgers var selvsagt særdeles stolt over kåringen:

– Det her er et helt specielt øjeblik i min karriere. Jeg er ekstremt stolt over, at jeg har kunnet levere min bedste, individuelle sæson i en alder af 37 og i min 16. sæson i NFL, udtalte Aaron Rodgers bl.a.

Det er tredje gang i hans karriere, at Aaron Rodgers bliver kåret til sæsonens MVP. Dermed indtræder han et helt unikt selskab af spillere, der har vundet titlen mere end to gange. Foruden Aaron Rodgers består selskabet af Johnny Unitas, Brett Favre, Peyton Manning, Jim Brown og Tom Brady.