Hovederne begynder at rulle i Buffalo efter en skuffende halvsæson.

Buffalo Bills har ikke levet op til forventningerne i 2023-sæsonen, hvor de foreløbigt har delt i porten med fem sejre og fem nederlag. Senest led Bills et skuffende nederlag til upåagtede Denver Broncos på 24-22, som virkede til at være dråben, der fik bægeret til at flyde over. Som følge har Sean McDermott nu besluttet at afskedige holdets offensive koordinator Ken Dorsey.

Fyringen sker til trods for, at Bills i gennemsnit har scoret 26,2 point pr. kamp og produceret 370,1 offensive yards pr. kamp. Det er henholdsvis ottende og syvende bedst i NFL. I stedet skal fyringen ses i lyset af, at Bills’ angreb har haft svært ved at komme ud af starthullerne i 2023-sæsonen, og har været pisket til at sætte en masse point på tavlen i kampenes slutfase.

Buffalo Bills har offentliggjort, at det bliver quarterback-træneren Joe Brady, der overtager rollen som offensiv koordinator i resten af sæsonen. Brady har tidligere stået i spidsen for Carolina Panthers’ angreb i 2020 og 2021-sæsonerne, mens han var ansvarlig for kasteangrebet i collegerækkerne for LSU tilbage i 2019.

Sean McDermott og co. har kniven for struben, da der venter et ubarmhjertigt kampprogram. I løbet af de næste seks uger møder Bills bl.a. Philadelphia Eagles, Kansas City Chiefs, Dallas Cowboys og Los Angeles Chargers.