Minnesota Vikings havde sidste år stor succes og angrebet havde stor andel i den gode sæson, nu forlænger klubben med to spillere.

Både center Garrett Bradbury og runningback Alexander Mattison kommer til at forlænge deres ophold i Minnesota, efter de er blevet enige med klubben om kontraktforlængelser.

Reportere fra NFL Network kan fortælle, at holdets erfarne center får tre år, mens runningbacken må nøjes med yderligere to sæsoner.

Dermed sikrer klubben flere spillere, de selv har været med til at udvikle.

Den 27-årige center kom til klubben i draftens første runde i 2019 og har siden udviklet sig til at være en habil spiller. Bradbury spillede samtlige kampe i sine første to sæsoner, men har i både 2021 og 2022 været nødsaget til at sidde på sidelinjen grundet skader. 

Trods det har Vikings givet ham en kontrakt, der kan indbringe i underkanten af 16 millioner dollars, og håber han fortsætter sin udvikling

Alexander Mattison har modsat Bradbury ikke været fast starter, men været en solid rotationsspiller. Han kan med sin aftale tjene op mod 8 millioner dollars. Den blot 24-årige runningback har også fire års NFL-erfaring. Målt på yards var den forgangne sæson den mindst produktive i karrieren, men til gengæld scorede han med seks touchdowns flere touchdowns end nogensinde før i sin Vikings-tid.

Flere journalister har rapporteret, at Dalvin Cook muligvis kan være fortid i Minnesota, hvilket blot vil gøre Mattison mere værdifuld.