Den 31-årige stjerne kan være på vej til Tennessee.

J.J. Watt blev for nylig fritstillet af Houston Texans, men er hans tid i AFC South overstået? Det er langt fra sikkert.

Et af de mange hold, der er blevet meldt interesserede i den erfarne forsvarsstjerne, er Tennessee Titans. De leverede kun 19 snacks i fjor og har altså brug for lidt hjælp på forsvaret, og her kan 31-årige J.J. Watt altså potentielt hjælpe. I hvert fald ved han, hvordan man nedlægger modstandernes quarterback.

Titans-træner Mike Vrabel vil heller ikke nægte, at J.J. Watt i hvert fald har været oppe og vende i organisationen.

– Når free agency begynder, er der mange ting, der spiller i, når man henter en spiller. Hvad er bedste for ens fodboldhold?Omkostninger er en del af det. Om spilleren passer ind, er en del af det, og derefter er der holdets behov.

– J.J. Watt blev nævnt, og der vil være andre veteraner, der bliver tilgængelige, som vi har diskussioner om, og vi har også haft diskussioner om J.J. Watt. Der er mange ting, der går ind i at hente free agents – især dem, der er over 30 eller i den sidste halvdel af deres karriere. Det er ting, man overvejer, siger Mike Vrabel ifølge Titans’ hjemmeside.

Tidligere på ugen bekræftede general manager Jon Robinson også, at Titans har været i kontakt med J.J. Watt, som altså står uden klub i øjeblikket.