Linebacker-positionen har været særdeles ombejlet i dette års free agency, nu har Tennessee også sikret sig en ny spiller på positionen.

Azeez Al-Shaair har været rotationsspiller hos 49ers de seneste år, men kan nu få chancen som starter i Tennessee. Titans har hentet den talentfulde linebacker til klubben på en kontrakt, der løber den næste sæson og kan indbringe spilleren op mod seks millioner dollars.

Det skriver NFL Networks reporter, Tom Pelissero, på Twitter 

Den 25-årige forsvarsspiller har spillet hele sin karriere for San Francisco, hvor han efter en hård rookiesæson fik tilspillet sig en rolle på et talentfuldt forsvar. Al-Shaair gjorde god figur, da han fik væsentlig spilletid i 2021 grundet en skade til dygtige Dre Greenlaw.

Det blev ikke til helt så meget spilletid i den forgangne sæson, men Al-Shaair var alligevel en spille, 49ers kunne regne med gjorde en forskel.

Tennessee sagde tidligere på free agency farvel til linebacker David Long, og derfor var der mangler på positionen. Holdets nye general manager, Ran Carhon, kender til Azeez Al-Shaair, da han havde en ledende rolle i 49ers fra 2017 til og med 2022. Der er derfor tale om en lille genforening i sydstaten.