Tennessee Titans fortsætter investeringerne i deres angreb ved at forstærke den offensive linje med den rutinerede guard Rodger Saffold. Han kommer til på en fireårig aftale efter mange år hos Rams.

I går forstærkede Tennessee Titans angrebet med slotreceiver Adam Humphries, men holdet er ikke færdige med at forøge hjælpen til Marcus Mariota.

Den offensive linje skuffede lidt indvendigt i 2018, og her skal erfarne Rodger Saffold hjælpe med at tætne linjen. Den 30-årige guard kommer til på en fireårig aftale til en værdi på op mod 44 millioner dollar. Han får 22,5 millioner dollar garanteret.

Saffold har spillet ni sæsoner for St Louis/Los Angeles Rams, og specielt de seneste år har han fundet en stabil periode uden skader.

Hos Titans vil Saffold med al sandsynlighed erstatte den svingende Quinton Spain, der har kontraktudløb med Titans. Udover Saffold har Titans investeret ganske tungt i den offensive linje, og de fire andre medlemmer på linjen har efterhånden været hos holdet i en del år.