Tennessee Titans forstærker forsvaret med Bud Dupree.

I sidste sæson led Tennessee Titans’ forsvar under, at det ikke kunne generere et kontinuerligt pass rush, hvortil Mike Vrabels tropper leverede fjerde færrest sacks i NFL. Men der skal andre boller på suppen fremover.

Tennessee Titans har derfor hentet den tidligere Pittsburgh Steelers-forsvarsspiller Bud Dupree til. Parterne er blevet enige om en femårig aftale til værdi af svimlende 530 millioner danske kroner.

Det var forventet, at Bud Dupree ville bryde med Pittsburgh Steelers, som er ganske presset på lønfronten i år. Ikke desto mindre kommer Steelers til at savne Duprees produktion. I sine 81 kampe iført Steelers’ gule og sorte uniform leverede Bud Dupree 39,5 sacks, 208 tacklinger og otte forcerede fumbles.

I den seneste sæson leverede Dupree også varen med otte sacks i 11 kampe, før han blev skadet for sæsonen. Dertil skal det bemærkes, at Pittsburgh Steelers faktisk tabte fem af seks kampe efter Duprees skade.

Flere af Pittsburgh Steelers’ spillere har allerede reageret på Duprees skifte via de sociale medier. T.J. Watt har bl.a. lykønsket sin tidligere “partner in crime”:

Også Cam Heyward har været på banen med et lykønskende tweet, hvori han også forudser, at Tennessee Titans får værdi for deres massive investering:

I Tennessee bliver Bud Dupree en del af et forsvar, der i skrivende stund tæller spillere som Jeffrey Simmons, Harold Evans, Rashaan Evans, Adoree Jackson og Kevin Byard.

Her skal Bud Dupree forsøge at bidrage med sin kontinuerlige pass rush og evne til at skabe turnovers. I løbet af de sidste to sæsoner har Dupree forceret ni turnovers i presspillet, hvilket er anden flest i NFL i den periode, jf. NextGenStats.