Tennessee Titans har givet safety Kenny Vaccaro en fireårig kontrakt til 26 millioner dollar, efter forsvarsspilleren gjorde en fornuftig figur for klubben i 2018.

Årets free agency er fyldt med safeties, der har starter-kvalitet og mere til, og nu har en af disse fundet en permanent arbejdsgiver.

Kenny Vaccaro og Tennessee Titans er nemlig nået til enighed om en fireårig aftale, der indbringer den tidligere Saints-safety 26 millioner dollar, hvoraf 11,5 millioner dollar er ‘garanteret.’ Det skriver NFL Networks Ian Rapoport.

28-årige Vaccaro tilbragte 2018-sæsonen i Tennessee, hvor han tilsyneladende gjorde en så tilfredsstillende en figur, at AFC South-klubben besluttede at give ham en længere aftale til en fin årsløn på 6,5 millioner dollar. Vaccaro leverede 58 tacklinger, to sacks og en interception i 13 kampe i 2018.

Kenny Vaccaro blev valgt af New Orleans Saints i første runde af 2013-draften, og siden en god indledning på karrieren har han haft svært ved at leve op til den draftstatus.

Cyprien fyret
Få minuter efter Vaccaros kontrakt blev afsløret stod det klart, at det ville koste en anden Titans-safety jobbet. Jonathan Cyprien er nemlig blevet fyret og slutter sig nu til den store gruppe af jobsøgende safeties.