Houston Texans har fået ekstra slagkraft på angrebet i form af tight end Dalton Schultz og running back Devin Singletary.

Schultz har skrevet under på en et-årig kontrakt på op til $9 millioner, og Singletary har skrevet en et-årig kontrakt på op til $3.75 millioner.

De to stærke tilføjelser håber man kan forbedre et angreb, der var rangeret som tredjedårligst i 2022. Begge af disse tilføjelser vil også kunne hjælpe en evt. ny quarterback, hvis Texans vælger at gå den vej i draften, hvor de ejer andetvalget overall.

I 2022 hos Cowboys havde Schultz 57 grebne bolde for 577 yards og fem touchdowns i 15 kampe. Schultz har generelt spillet virkeligt godt de seneste par sæsoner i Dallas, hvor han ofte var en spiller Dak Prescott kiggede efter. Det er i den grad en stærk opgradering Texans har lavet her.

Singletary har spillet alle sine indtil videre fire sæsoner i Buffalo, hvor har har ført holdet i løbeyards alle fire år. Dog blev hans rolle mindre i 2022 grundet tilføjelsen af James Cook. i 2022 løb Singletary for 819 yards og fem touchdowns, og havde også 38 grebne bolde for 280 yards og én scoring. Det bliver spændende at se Singletary sammen med den eksplosive rookie Dameon Pierce i 2023.