Quarterbacken hos Steelers vil også hedde Roethlisberger i 2021, da de har givet ham en ny kontrakt med en væsentlig lønnedgang.

2021 vil også indeholde en quarterback fra 2004-draften. Steelers har givet Ben Roethlisberger en ny kontrakt. Det har Steelers meldt ud på deres officielle Twitterkonto.

Det primære formål med den har været at skabe mere plads på cappen. Roethlisberger er gået med til en lønnedgang på fem millioner dollars samtidig med, at aftalen fordeler udbetalingerne og eventuelle dead cap hits ud i fremtiden, men er reelt en 1-årig aftale på $14 millioner. Det gør så, at Bens cap hit i 2021 bliver $15 millioner mindre.

“Det er en stor ære at være en Pittsburgh Steeler for livet og kunne give alt, hvad jeg har til organisationen. Jeg er taknemmelig for at være på dette stadie af min karriere og mere end glad for at justere min kontrakt således, at holdet kan addressere andre spillere, der er så vigtige for vores succes. Jeg elsker den her sport og jeg elsker at konkurrere, og jeg tror på det hold, vi har, og min evne til at præstere. Det hele starter med at være godt forberedt og jeg er klar til at gå i gang,” har Big Ben udtalt i holdets pressemeddelelse.

Der er ikke megen tvivl om, at Roethlisberger var og er Steelers bedste mulighed på quarterback i 2021. De drafter ikke højt nok til at tage en aftager, mens der er stor tvivl om deres nuværende backups, Mason Rudolph og Dwayne Haskins. Der hersker dog ingen tvivl om, at Steelers skal igang med at finde Roethlisbergers aftager i den nærmeste fremtid. Men for nu hedder quarterbacken for the Steel City stadig Big Ben Roethlisberger.