Pittsburgh Steelers har sjældent gang i de store armbevægelser i free agency, men kort inden den officielle start har de forlænget kontrakterne med punter Jordan Berry og backup EDGE Anthony Chickillo.

Det er sjældent, at Steelers går efter de store navne i free agency, men de fik dog hentet cornerback-hjælp i går i form af Steven Nelson. Kort inden den officielle start på free agency har de fortsat med lidt mere typiske Steelers-beslutninger.

To af holdets mindre profilerede spillere med kontraktudløb er begge blevet forlænget. Det drejer som om backup-outside linbacker og special teams-es Anthony Chickillo og punter Jordan Berry. Begge får toårige aftaler, og i følge NFL Networks Ian Rapoport får Chickillo 8 millioner dollar fordelt over de to år.

Anthony Chickillo blev valgt af Steelers i sjette runde af draften for fire år siden. I løbet af et par år bed han sig fast som en nøglespiller på special teams, mens han har ageret backup på outside linebacker. Det se rud til, at han vil fortsætte i samme rolle næste år.

Australske Jordan Berry blev færdig i college i 2014, men fik ikke tilkæmpet sig et job i ligaen det første år. I 2015 vandt han dog jobbet som Steelers’ punter, og det job har han siden holdt fast i fire år med blandet succes.