Seattle Seahawks og Dre’Mont Jones er blevet enige om en lukrativ treårig kontrakt.

Pete Carrolls tropper tog fusen på NFL i 2022, da de avancerede til slutspillet, selvom de havde sendt Russell Wilson på porten og umiddelbart lignede et hold under genopbygning. I år er Seahawks bevæbnet med en anseelig pose penge og en bunke draftvalg, som gør dem til ét af de mest interessante mandskaber at følge i foråret anno 2023.

I første omgang har Seattle Seahawks spenderet i omegnen af 350 millioner kroner på at hente hjælp til sin defensive linje i form af Dre’Mont Jones. Parterne er blevet enige om en treårig kontrakt, hvortil Jones må forventes at træde direkte ind som starter på Seahawks’ defensive linje.

Efter fire succesfulde sæsoner for Denver Broncos har den 26-årige Dre’Mont Jones fortjent sin lukrative kontrakt. I 56 kampe for Broncos leverede Jones 133 tacklinger og 22 sacks, mens han præsterede 6,5 sacks og 12 quarterback hits i 2022 alene. Således var det kun Seahawks’ EDGE-spillere Darrell Taylor og Uchenna Nwosu, som leverede flere sacks end Jones i fjor.

Med aftalen adresserer Seahawks én af sine største svagheder i truppen. Seahawks’ forsvar manglede desperat hjælp til sin defensive linje, der formentlig siger farvel til Poona Ford og Shelby Harris, medens Quinton Jefferson går ind i sit sidste kontraktår og Bryan Mone skal finde formen igen efter, at han rev sit korsbånd over i 2022.