Bobby Wagner genforenes med Seattle Seahawks efter et kort ophold hos rivalerne fra Rams.

Den 32-årige linebacker Bobby Wagner har skrevet under på en et-årig kontrakt med Seattle Seahawks.

Wagner er tilbage hos klubben, der draftede ham tilbage i 2012 i anden runde. Wagner spillede sine første ti sæsoner i Seattle inden han sidste år prøvede at jagte et Lombarditrofæ hos rivalerne Los Angeles Rams. Dog var det grundet mange skader hos Rams ikke et særligt succesfuldt projekt, og nu er den højt profilerede linebacker tilbage hos Seahawks.

I sine indtil nu ti sæsoner i Seattle har Wagner været en af de bedste linebackere i hele ligaen. Bl.a. blev han i den periode valgt til otte Pro Bowls, seks All-Pro udtagelser og vandt én Super Bowl, og var som bekendt milimeter fra at vinde nr.2. Derudover var Wagner en af frontfiguerne på det frygtindgydende LOB forsvar som Seattle havde første halvdel af 2010’erne.

Med Geno Smith på højt niveau i 2023 igen, så har Seahawks i den grad en mulighed for at lave noget stort. Og nu hvor lederen på forsvaret er tilbage, så ser Seattle Seahawks for alvor spændende ud. Derudover har man også hele ti valg i den kommende draft, hvor mandskabet kan forbedres yderligere.