Willie Gay Jr. og New Orleans Saints har skrevet under på en etårig kontrakt.

New Orleans Saints forstærker sit linebacker-korps med den succesfulde linebacker fra Kansas City Chiefs, Willie Gay Jr. Med sin nye kontrakt står Willie Gay Jr. til at tjene i omegnen af 35 millioner danske kroner i 2024-sæsonen.

Willie Gay Jr. skifter til New Orleans efter fire sæsoner for de forsvarende mestre. I løbet af de fire sæsoner har Gay Jr. været med til at vinde to Super Bowl-titler, mens han har spillet 57 kampe og leveret 233 tacklinger, fem sacks og fire interceptions. Willie Gay Jr. missede også kun to kampe for Chiefs i den forgangne sæson (inklusive slutspil).

I New Orleans bliver Willie Gay Jr. en del af et forsvar, som allerede tæller den dygtige linebacker Demario Davis. Saints stiller op i en 4-3-formation, og det må forventes, at Gay Jr. skal konkurrere med Pete Werner om at starte på ydersiden af Davis. Derudover bliver Gay Jr. genforenet med sin tidligere defensive koordinator fra college-rækkerne Todd Grantham, der aktuelt er ansat som defensiv linjetræner hos Saints.