Chicago Bears hentede i 2021 deres fremtid på quarterbackpladsen i unge Justin Fields, det betyder, at en af klubbens veteraner ønskede ny græsgange.

Den Super Bowl-vindende quarterback Nick Foles kan frit finde ny arbejdsgiver, det står klart efter Chicago Bears fritstillede veteranen. Quarterbacken havde selv ønsket at komme væk fra klubben, så han kunne jagte en startertjans andetsteds.

NFL Networks Mike Garafolo var den første med nyheden på Twitter.

Nick Foles er efterhånden blevet 33 år gammel og har været på lønlisten i Chicago de seneste to sæsoner, hvor han har spillet for sine tidligere trænere i Matt Nagy og Bill Lazor. I de to sæsoner har den mest værdifulde spiller fra Super Bowl 52 startet otte kampe for klubben og spillet i ti. I den forgangne sæson blev det dog kun til et enkelt opgør for Bears, en kamp som holdet vandt 25-24 over Seattle Seahawks.

Foles har gennem karrieren spillet 56 kampe fra i NFLs grundspil og har oftere været på den vindende side, end på den tabende (29-27). Med en masse erfaring i bagagen vil han nok næppe få svært ved at tiltrække tilbud efter draften.

Foles blev valgt af Eagles i tredje runde af draften i 2012 og har sidenhen også spillet for Rams, Chiefs, Jaguars og seneste Bears.