En af de bedste spillere, der stadig stod uden kontrakt efter dette års free agency har fundet sin nye klub, Kenny Golladay skifter til Giants.

De næste fire år skal wide receiver Kenny Golladay tørne ud for New York Giants, det fortæller NFL Networks Ian Rapoport på Twitter. Den talentfulde receiver har spillet hele karrieren i Detroit, men nu kan han se frem til en årsløn på godt 18 millioner dollars og et nyt hjem i byen, der aldrig sover.

Angrebsspilleren er garanteret 40 af de 72 millioner dollars. 

Receiveren har taget sig god tid med at finde en ny klub, og angiveligt skulle Chicago Bears også have gjort et hæderligt forsøg på at lokke ham til klubben. I sidste ende blev det dog New York Giants, der overbeviste den 27-årige angrebsspiller om, at de var den rigtige destination.

Golladay var oprindeligt et tredjerundevalg tilbage i 2017 og efter lidt startvanskeligheder, så fik han virkelig vist sig frem i 2018 og 2019, hvor han i begge sæsoner greb bolde for mere end 1000 yards. Den nye Giants-spiller blev valgt til Pro Bowl i 2019 efter en sæson, hvor han greb 11 touchdowns, flest af alle i NFL.

New York har været på jagt efter en playmaker på receiverpladsen. Klubben håber, at den nytilkomne profil kan give quarterback Daniel Jones det løft, som han er nødt til at tage i den kommende sæson. Golladay stod for sikre hænder og store spil i Detroit, nu skal han være alfaen i en receivergruppe, som de seneste to år er blevet ført an af Darius Slayton.