En af holdets tidligere profiler vender tilbage til Minnesota Vikings.

Fra 2010 til og med 2019 spillede pass rusher Everson Griffen for Minnesota Vikings med stor succes, inden han i sidste sæson optrådte for Dallas Cowboys og Detroit Lions.

Nu er den 33-årige forsvarsspille tilbage hos Claus Elmings lilla helte i Minnesota. Det bekræfter Minnesota Vikings selv i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

– Hvis jeg ikke tænkte, han kunne hjælpe os, ville vi ikke hente ham, siger cheftræner Mike Zimmer om tilgangen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

– Vi så ham lidt [sidste år], men vi studerede ham ikke. Han havde 6,0 sacks. Jeg tror, at den måde, vi “rusher” på, vil være mere gavnlig for ham end den måde, han forsøgte at gøre det sidste år, så det genkender han sikkert også.

I sine første 10 år hos Minnesota Vikings noterede Everson Griffen sig for hele 74,5 sacks på 147 kampe. Han blev desuden valgt til Pro Bowl fire gange undervejs, i 2015, 2016, 2017 og 2019.

Minnesota Vikings råder også over blandt andre Danielle Hunter, Stephen Weatherly og nogle rookies til de yderligere pladser på den defensive linje.