Runningback Jamaal Williams bliver i NFC North, da han har underskrevet en toårig kontrakt med Detroit Lions. Aftalen har en værdi af op til 7,5 millioner dollar.

I weekenden gav Green Bay Packers en stor kontraktforlængelse til runningback Aaron Jones. Det betød samtidig et endeligt exit til runningback Jamaal Williams, der har ageret reserve i sine fire år i Green Bay, siden ostehovederne valgte ham i fjerde runde af 2017-draften.

Nu har Williams så fundet sin nye arbejdsgiver, og det er en klub, som han kender godt. Den 25-årige angrebsspiller har nemlig lavet en toårig aftale med Packers’ divisionsrivaler Detroit Lions.

Læs også: Marvin Jones rykker til Jacksonville

Ifølge NFL Networks Tom Pelissero er der tale om en kontrakt, der kan indbringe Jamaal Williams op til 7,5 millioner dollar.

Jamaal Williams har i sine fire år i Green Bay løbet for 1.985 yards og 10 touchdowns, mens han har grebet 122 bolde for 961 yards og otte touchdowns. Han må derfor forventes at blive en væsentlig del af Lions’ kasteangreb, der nu er ledet af quarterback Jared Goff. Det er dog sværere at se, at Williams kan blive starter som løber, da han først og fremmest skal konkurrere med talentfulde D’Andre Swift.