Detroit Lions henter David Montgomery ind på en treårig aftale, men forventes at sige farvel til Jamaal Williams.

Detroit Lions’ offensive koordinator Ben Johnson var klar i spyttet, da han mødte pressen forleden. Han mente ikke, at løbeangrebet havde forløst sit potentiale i 2022 – og især i lyset af, at Lions’ offensive linje spillede en glimrende sæson.

Udtalelserne bliver nu omsat til handling, da Detroit Lions nu rusker op i runningback-positionen. Lions har skrevet under på en treårig aftale med David Montgomery til værdi af knap 125 millioner danske kroner, medens NFL Network fortæller, at Dan Campbell i stedet tager afsked med Jamaal Williams.

Med David Montgomery ombord får Lions en yngre runningback, som både er mere dynamisk og har et større potentiale end Jamaal Williams. Montgomery løb og greb bolde for sammenlagt 1.117 yards og scorede seks touchdowns i 2022-sæsonen.

Udskiftningerne er formentlig også et resultat af, at Jamaal Williams efter sigende skulle have forlangt en relativt tungere kontrakt, end hvad Lions var villige til at betale. Ifølge The Athletic forhandlede parterne om en evt. kontraktforlængelse indtil for ganske nylig.