Detroit Lions var sidste år et af de mest underholdende mandskaber med en stærk offensiv og et svagt forsvar, nu forsøger de at opgradere defensiven.

Efter seks sæsoner for Pittsburgh Steelers, så skifter cornerback Cameron Sutton de sorte og gule farver ud med de blå og sølvfarvede uniformer i Detroit. Dermed går ledelsen i Lions efter at opgradere en af holdets største svagheder efter den første dag i free agency. 

Ifølge NFL Networks, Ian Rapoport, så drejer det sig om en tre år lang aftale, der kan betale op mod 33 millioner. Der er lidt mere end 20 millioner dollars i garanterede penge.

Den 28-årige forsvarsspiller var en de lyspunkterne hos Steelers’ bagkæde i den forgangne sæson og vil med det samme være en af de bedste forsvarsspillere hos Lions. Efter at være valgt i tredje runde af draften før 2017-sæsonen så gik der nogle år, inden Sutton tilspillede sig en rolle i Pittsburgh.

De seneste to sæsoner har han spillet 31 kampe fra start og etableret sig som en produktiv NFL-spiller. I fjor blev det til tre interceptions og et væld af battede bolde. Det betaler sig med en flot kontrakt. Steelers derimod står med et stort hul på den position.