Oakland Raiders har været særdeles aktive de seneste dag, nu henter cheftræner Jon Gruden og general manager Mike Mayock hjælp til forsvaret.

Efter at have spillet hele sin karriere for Rams ser det nu ud til, at safety Lamarcus Joyner skifter til Oakland Raiders. Den erfarne safety får en kontrakt, der ifølge medier som NBC Sports og ESPN kommer til at holde ham i klubben de næste fire år. Lønstrukturen er endnu ikke offentliggjort.

Dermed får Raiders en makker til den hårdtslående saftey Karl Joseph. Joyner spillede den forgangne sæson på et franchise tag, der indbragte ham næsten 12 millioner dollars. Det var forventet, at Rams ikke ville gå ind i den kommende sæson med Joyner på holdet. En forventning der blev bekræftet, da Los Angeles hentede 34-årige Eric Weddle inden free agency startede.

Den 28-årige nye Raiders-safety havde sin klart bedste sæson i 2017, men har generelt været en solid spiller de seneste år. Joyner udmærker sig med god fart i stængerne og som værende en god tackler. Det er elementer, der i den grad mangler i Raiders-trup. Alsidigheden er vigtig i dagens NFL og det besidder Joyner.

Joyner er endnu en safety, der får en ny kontrakt hurtigt i free agency. Sidste år måtte de fleste safetyes væbne sig med tålmodighed, men i år er flere spillere blevet forgyldt allerede på førstedagen. Landon Collins har fået en kæmpekontrakt i Washington, mens Tyrann Mathieu kommer til at tjene kassen i Kansas City.

Den nye Oakland Raider har også erfaring med at flytte et helt hold fra en by til en anden, da han startede karrieren for St. Louis Rams inden holdet rykkede til L.A.