JuJu Smith-Schuster havde nok håbet på en stor og langvarig kontrakt, men tilbudene har ikke været der. I stedet har han valgt at vende tilbage til Pittsburgh Steelers på en etårig aftale.

Nogle af receiverne i årets free agency-årgang har ikke helt fået de kontrakter de ønskede, og flere af dem er endt med at tage etårige kontrakter i håb om den store kontrakt næste år.

En af de receivere, der uden tvivl havde håbet på et stærkere marked, var JuJu Smith-Schuster. Mens spillerne siden i mandags har skrevet under på kontrakter til højre og venstre, har han ikke fået de ønskede tilbud, og derfor vender han nu tilbage til Pittsburgh Steelers.

Aftalen er kun en etårig aftale med en værdi på op med otte millioner dollar. Dermed vil JuJu være free agent igen efter 2021-sæsonen.

JuJu Smith-Schuster var Steelers’ andenrundevalg i 2017, og han brød hurtigt igennem på den helt store scene med over 2.300 yards og 14 touchdowns over de første to sæsoner. De sidste to år har dog ikke været helt så effektive efter et skadesplaget 2019 og et gennemsnitligt 2020. Nu får han chancen for at genfinde sit topniveau hos Steelers i 2021.

Smith-Schuster er dog ikke den eneste karismatiske spiller, som Steelers har forlænget med. Den humørfyldte offensive tackle Zach Banner har forlænget sin aftale med to år. Hans forlængelse har en værdi på 9,5 millioner dollar.

Banner var Steelers’ startende højre tackle i sæsonåbneren i 2020, men han rev korsbåndet over i den første kamp mod Giants. Han er til vej tilbage fra skade og med Alejandro Villanueva uden kontrakt, så er der en åben plads på venstre tackle, som han måske kunne vinde.