Efter nogle tumultariske år har Jason Pierre-Paul endelig fået sin store kontrakt, der giver ro og stabilitet i de kommende år. Han er blevet enig med New York Giants om en 4-årige aftale.


I sommeren 2015 mistede Jason Pierre-Paul en finger og beskadigede sin højre hånd i en fyrværkeriulykke. Siden har et par år med tvivl og kontraktlig ustabilitet forfulgt den talentfulde pass-rusher. Nu kan al usikkerheden dog glemmes, da JPP og Giants er blevet enige om en 4-årig kontrakt til en værdi på $64 millioner.


I sin anden sæson i 2011 eksploderede Jason Pierre-Paul ind på NFL-scenen med fremragende 16,5 sacks. Efter den sæson lignede hans karriere en sikker vej mod toppen, men i stedet skulle den næste håndfuld år vise sig ganske svære for pass-rusheren.
Efter 2011-sæsonen fulgte to middelmådige sæsoner inden han, året før hans rookiekontrakt løb ud, genfandt formen og havde 12,5 sacks. Derfor valgte Giants i foråret 2012 at bruge deres franchise-tag for at holde på JPP.
Sommeren 2015 skulle dog ændre JPPs liv forevigt. I en fyrværkeriulykke beskadigede han sin højre hånd signifikant og endte med at få amputeret sin pegefinger, mens tommelfingeren og langefingeren tog permanent skade.


Med hans NFL-fremtid i fare valgte Giants at trække franchise-tagget tilbage, og han stod nu uden NFL-kontrakt. Herefter fulgte et lille halvt års uvished inden Giants i oktober måned genfandt tro på, at JPP kunne spille i NFL igen.
De gav ham en ny kontrakt, og han spillede de resterende måneder af sæsonen med en kæmpe forbinding, der næsten gjorde hånden til en kølle under kampen.
Han viste dog så lovende takter, at Giants gav ham en rimelig dyr 1-årig aftale inden 2016-sæsonen, men de var ikke villige til at binde sig langvarigt. I 2016 viste JPP dog lidt af fordums styrke, da han havde syv sacks i tolv kampe heriblandt tre i uge 12 mod Browns.
Derfor franchise-taggede Giants ham igen for nogle uger siden, og nu har JPP endelig fået hans langvarige kontrakt og sikkerhed for fremtiden. Han vil i de kommende år danne en giftig duo med Olivier Vernon, som Giants hentede til for et år siden.