Den mangeårige Washington-spiller, Ryan Kerrigan, bliver i NFC East. Han har netop skrevet under med Philadelphia Eagles.

En af de mest succesfulde draftvalg under Dan Snyders tid som ejer, Ryan Kerrigan, kan godt lide at spille i NFC East. Ifølge Kerrigans egen Instagram-konto skal han i hvert fald tørne ud for de grønne ørne fra den broderlige kærligheds by i den kommende sæson.

I Kerrigan får Eagles en af de bedste tilbageværende edges på markedet, der dog må anses som en rollespiller bag Derek Barnett, Josh Sweat og Brandon Graham, ligesom han også var i de sidste par sæsoner hos Washington. Han startede kun én kamp for Football Team sidste år, men spillede i samtlige kampe og præsterede 5,5 sacks.

Kontraktens længde eller størrelse er endnu ikke offentliggjort, men ifølge Les Bowen, der dækker Eagles for The Philadelphia Inquirer, bliver den hverken lang eller stor.

I sin tid hos Washington, der valgte ham med valg nummer 16. i 2011-draften, lavede han 454 tacklinger, 95,5 sacks, hvilket er flest i holdets historie, og forcerede 26 fumbles, mens han blev valgt til fire Pro Bowl.