Marcus Mariota er ny backup quarterback hos Eagles.

Da Gardner Minshew skrev kontrakt med Colts, havde Eagles brug for en ny backup til Jalen Hurts. Det største navn på det marked var Marcus Mariota, og ham har Eagles nu hentet ind på en et-årig kontrakt til $5 millioner.

Det sjove ved at Mariota nu er backup hos Eagles er, at da Mariota kom ud af draften i 2015, var der stærke rygter om, at Eagles ville give nærmest hele holdet væk for at rykke op og tage Mariota. Dog blev det aldrig til noget og Titans draftede ham som bekendt. Men nu, her otte år senere er Mariota altså at finde i Philadelphia.

Før sidste sæson skrev Mariota kontrakt med Atlanta Falcons, hvor han også endte med at få starterrollen. Her gik han 5-8, før han gav tøjlerne videre til Desmond Ridder. Faktisk er der en del på det nuværende Eagles hold, der har spillet med Mariota før, bl.a. AJ Brown, der greb sit første touchdown i NFL fra et kast af Mariota. Derudover er der en håndfuld trænere på holdet, som var en del af Titans samtidig som Mariota.

Ofte siges det at backup qb rollen er en af de allervigtigste positioner i ligaen. Nu har Eagles i hvert fald sikret sig, at de har en kapabel en af slagsen.