Devin Hester er ikke færdig i NFL endnu, den historisk gode returner skal en tur til AFC North og Baltimore Ravens.

33 år er Devin Hester efterhånden blevet, men alderen sætter endnu ikke en stopper for karrieren. Efter en skadesplaget 2015-sæson for Atlanta Falcons er næste stop for Hester blevet Baltimore Ravens. Her har veteranen underskrevet en et år lang kontrakt, der kan betale ham helt op til fire millioner dollars.

Hester fik foretaget en operation i januar for at blive en tåskade kvit. Den rutinerede spiller ventede på at komme helt tilbage fra genoptræningen, inden han skrev under på en ny kontrakt. Den tålmodighed viste sig at være fornuftig.

Ravens havde ifølge Football Outsiders ligaens bedste special teams-enhed sidste år. Det er en enhed, der kan blive forbedret med Hester på holdet, der så sent som i 2013 og 2014 førte ligaen i yards på kickoff returns.

Alderen og den seneste skadeshistorik taget in mente er det en lidt risikabel tilføjelse. Med ændringen i reglerne for kickoffs, er det dog risikoen værd. Da bolden nu bliver flyttet længere frem ved touchbacks, kan returnere få en vigtigere rolle. De fleste eksperter spekulere i, at kickoffs nu bliver kortere og højere for at få en fordel. Det betyder færre touchbacks, flere returns, og her er en spiller som Hester et farligt våben.

Har man glemt, hvorfor Hester er den bedste returner i ligaens historie, har vi inkluderet en highlight video herunder.

God fornøjelse.