Endelig er pre-season forbi, og vi kan se frem til rigtig football. Men for over 1000 spillere er lørdag den værste dag overhovedet. Klubberne skal skære truppen ned fra 90 til 53 spillere. Sagt med andre ord: 37 spillere mister jobbet i dag. I hver klub.

Faktisk er det helt præcist 1.184 spillere, der i går var på et NFL-hold og i morgen kan gå på arbejdsformidlingen. Lørdag kl. 22 dansk tid skal alle hold have sendt deres endelige 53-mands trupper ind til NFL, og samtidig fortalt 37 spillere, at de nu er fritstillet.

Nogle skifter omgående klub og får job et andet sted. Andre kommer på en practice squad hos et NFL-hold (10-mand stor træningsenhed alle klubber har, Red.), men de fleste træder aldrig på en NFL-bane igen. Det er hård kost. Og det er hård business.

Der er faktisk allerede flere store profiler, der har fået at vide, at de skal kigge sig om efter en ny arbejdsgiver.

Det største navn indtil videre er ubetinget Buffalo Bills runningback LeSean McCoy, der lørdag fik at vide, at Bills vil gå – eller løbe om man vil – i en anden retning.

Tidligt fredag ​​morgen blev både QB/WR Terrelle Pryor, RB Thomas Rawls og det tidligere første-runde-valg DE Datone Jones fritstillet af Jaguars.

Også Raiders smed en lille bombe, da de gav LB Brandon Marshall en fyreseddel.

Der røg også et par interessante quarterbacks i svinget. Philadelphia Eagles skilte sig af med quarterback Cody Kessler, der nu nok finder et job igen. Seahawks sagde farvel til tidligere første-runde valg Paxton Lynch, Panthers smed Taylor Heinicke på porten, og i Tampa har de måtte sande, at æblet falder langt fra stammen. Vinnies søn Vincent Testaverde fik ikke job hos Bucs i denne omgang.

Vi følger udviklingen her på Gul Klud, så du kan vende tilbage løbende og se, hvilke overraskelser NFL-holdene disker op med i løbet af dagen. Vi kan evt. også se interessante handler, hvor en markant spiller skifter klub for draft picks eller andre spillere.