Super Bowl mestrene fra Kansas City Chiefs hviler ikke på laurbærrene. Torsdag forstærkede de den offensive linje med Donovan Smith.

Draften gik ikke helt som Chiefs havde håbet, for da det blev deres tur sidst i første runde, var de fem bedste offensive tackles allerede taget. Og så valgte de en pass rusher i stedet for.

Læs også: Her er alle Chiefs picks i draften

I stedet rykkede de hurtigt efter draften og skrev torsdag morgen under med den mest rutinerede tackle på det frie marked, den tidligere Buccaneers-spiller Donovan Smith.

Dermed kommer en tidligere Super Bowl vinder til de forsvarende mestre fra Kansas City Chiefs, som var netop det hold, han selv var med til at besejre i Super Bowl 55.

Aftalen er etårig og har en værdi af op til 9 millioner dollars, skriver avisen The Kansas City Star.

Smith var selv et andet-runde valg i draften i 2015, og han har i alle sine otte i ligaen spillet for Buccaneers. Han har startet næsten samtlige kampe, og har i løbet af sine otte sæsoner startet 124 kampe, dog kun 13 sidste år, da han var plaget af både en albue- og fodskade.

Donovan Smith har været livvagt for et par celebre herrer i NFL. I tre år beskyttede Tom Brady, og nu skal han gøre det samme for Patrick Mahomes. Hvorvidt Smith bliver sat på venstre tackle, som han spillede i Tampa, er stadig uklart, men det vil give god mening, da Chiefs også har hentet Jawaan Taylor i free agency, der har mest erfaring som højre tackle.

Chiefs tradede op i tredje runde af draften fredag og valgte tackle Wanya Morris, men nu lader det til, at han får lov at lære af et par erfarne herrer, inden jan selv skal kastes for løverne.

Læs også: De 100 mest eftertragtede free agents og deres nye klubber