Carolina Panthers har underskrevet en etårig “bevis-hvad-du-kan”-kontrakt med tackle Daryl Williams. Williams missede næsten hele 2018-sæsonen med en knæskade, men fik i 2017 en plads på All Pro-andetholdet

Daryl Williams fik spoleret sit kontraktår i 2018 af en knæskade, men nu får den 26-årige tackle en ny chance for at tjene kassen. Carolina Panthers har ifølge ESPN’s Adam Schefter givet Williams en etårig kontrakt, der holder ham i Carolina og giver ham chancen for at bevise, at hans solide 2017-sæsonen ikke var en enlig svale. Kontrakten har en værdi på seks millioner dollar.

Daryl Williams har fire NFL-sæsoner i bagagen, alle hos Carolina Panthers. Han fløj under de fleste eksperters radarer, før han i 2017 havde en stærk sæson for Panthers og blev valgt til All Pro-andetholdet.

Williams er intet atletisk vidunder og er ikke speciel dygtig til at blokere i løbespillet. Han klarer sig bedre mod store defensive linjemænd, der forsøger at skubbe ham bagud, end mod atletiske edge rushers, der vil udenom ham. Heldigvis for Williams tvinger tilstedeværelsen af Cam Newton de fleste forsvar til at prioritere at holde Cam i lommen fremfor at forsøge at fare rundt om de offensive tackles.

Hvis ikke Cam bliver klar til starten af 2019-sæsonen, bliver det spændende at se, om Williams spil falder igennem, eller om han kan bevise, at han har udviklet sig, siden vi sidst så ham på banen.