James Conner og Arizona Cardinals er blevet enige om en etårig kontrakt.

For knap en måned siden skrev Kenyan Drake under på en lukrativ aftale med Las Vegas Raiders, hvilket efterlod Arizona Cardinals med Chase Edmonds samt upåagtede Jonathan Ward og Eno Benjamin som startende runningbacks.

Nu har Arizona Cardinals adresseret positionen ved at hente den tidligere Pittsburgh Steelers-runningback James Conner ind på en etårig aftale.

I løbet af sine fire foreløbige sæsoner i NFL har James Conner leveret 2.302 løbede yards, 963 grebne yards og 26 touchdowns. Conner har dog været plaget af en række skader, hvortil han endnu ikke har fuldført en hel sæson i NFL.

James Conner bliver den seneste etableret spiller til at skrive kontrakt med Arizona Cardinals i det indeværende free agency. Tidligere har også J.J. Watt, A.J. Green og Malcolm Butler skrevet kontrakt med holdet fra ørkenstaten.

1 KOMMENTAR

  1. Hej Nicholas
    Bevares det er da vigtigt at Cards signer en RB, da de ikke i forvejen er præget af talent på positionen, men den klart vigtigste detalje i historien er da prisen på denne kontrakt (1,75 mill $). Det er da ærgerligt ikke at få den vigtigste ting med i historien…
    Specielt taget Connors elendige spil sidste sæson og denne skadeshistorik, er det interessant at se hvad han går for på det frie marked.

Comments are closed.