En forsvarsforstærkning er kommet på plads hos Arizona Cardinals.

Arizona Cardinals sagde farvel til deres mangeårige cornerback-stjerne Patrick Peterson i free agency, hvor han rykkede til Minnesota Vikings, og nu har de hentet en ny mand ind til posten.

Cornerback Malcolm Butler kommer nemlig til Arizona på en etårig aftale, der kan betale ham op til seks millioner dollar. Det skriver flere medier, og handlen er også blevet bekræftet af holdet selv.

I de seneste år har Malcolm Butler gjort sig for Tennessee Titans med svingende præstationer.

Den 31-årige cornerback er mest kendt for sin helterolle i New England Patriots’ sejr over Seattle Seahawks i Super Bowl XLIX i foråret 2015. Her interceptede han et kast fra Seahawks-quarterback Russell Wilson til allersidst, hvilket sikrede Patriots sejren endegyldigt.

Seahawks er desuden Cardinals’ divisionsrival, så ørkenholdet har da også brugt lejligheden til at stikke lidt til Seattle.

Først og fremmest har de brugt et billede af situationen i deres præsentation af Malcolm Butler, mens de også har delt interceptionen på Twitter med teksten “Som om han ikke allerede var en af vores favoritter”. Se tweetet herunder:

Seahawks har svaret: “Vi håber, I nyder at have én Super Bowl-ring i bygningen” med henvisning til, at Arizona Cardinals i modsætning til Seahawks aldrig har vundet en Super Bowl. Det er lidt god humor blandt divisionsrivaler, der formentlig skal være en del af en hård kamp om divisionstitlen næste år.