Buffalo Bills forstærker sin offensive linje med den tidligere guard fra Dallas Cowboys.

Det seneste indtryk er svært at fjerne fra nethinden. Tilbage i januar måned blev Buffalo Bills’ offensive linje overrumplet og løbet over ende af Cincinnati Bengals’ forsvar, som skabte overraskelsen og ekspederede Josh Allen ud af slutspillet i divisionsrunden.

Brandon Beane har læst på lektien og har ikke i sinde at lade fadæsen gentage sig. Derfor var det også naturligt, at Buffalo Bills åbnede dette års free agency med at forstærke sin offensive linje i form af Connor McGovern.

Connor McGovern skifter til Buffalo, efter at han erobrede tjansen som startende venstre guard i Dallas. Dertil har McGovern skrevet under på en treårig aftale med Bills, der potentielt må hoste op med cirka 160 millioner danske kroner, såfremt McGovern indfrier sine præstationsbetingede bonusser.

Det bliver interessant at se, om Connor McGovern kommer til at overtage samme position i Buffalo, som tilhørte Roger Saffold i fjor. Umiddelbart virker det mere plausibelt, at McGovern erstatter Ryan Bates’ plads som højre guard, eftersom Bates havde betydelige vanskeligheder i den seneste sæson.