Buffalo Bills har sikret sig den dygtige center Mitch Morse, der har været en solid spiller for Kansas City Chiefs i fire år. Han bliver den dyreste center i NFL.

Patrick Mahomes skal i 2019-sæsonen gnubbe hænderne mod en anden bagdel, end den han var vant til i den forgangne sæson. Center Mitch Morse har officielt sagt farvel til Kansas City Chiefs efter at have tilbragt de første fire år af karrieren der. Fremover skal han tørne ud for Buffalo Bills.

Det skriver ESPN’s Adam Schefter.

Ifølge NFL Networks Mike Garafolo bliver Morse den bedst betalte center i NFL med en årsløn på 11 millioner dollar, og ifølge flere andre journalister, heriblandt Brooke Pryor, er der tale om en fireårig kontrakt.

OPDATERING: Disse tal er nu blevet bekræftet. Morse får 44,5 millioner dollar over fire år, hvoraf 26,5 millioner dollar er garanteret. Han er dermed officielt ligaen bedst lønnede center foran Ryan Jensen.

Mitch Morse blev valgt af Chiefs i anden runde af 2015-draften og har været en fast spiller lige siden, hvor han har spillet 49 af 64 mulige grundspilskampe – alle 49 fra start. Den 26-årige center er super solid og vil uden tvivl blive savnet i Kansas City, mens han bliver en gevinst for Buffalo.