Ty Nsekhe skifter til Buffalo Bills på en toårig aftale.

Efter fire år som en af NFL’s mest solide backups på den offensive linje hos Washington Redskins, får Ty Nsekhe øjensynligt endelig chancen for at blive en startende tackle.

33-årige Nsekhe skriver nemlig under på en toårig kontrakt med Buffalo Bills, erfarer Adam Schefter fra ESPN.

Ifølge Mike Garafolo fra NFL Network kan Nsekhe tjener i alt 14,5 millioner over de to år, mens han er garanteret 7,7 millioner dollar.

Nsekhe har haft en snørklet vej til NFL. I 2009 sluttede han sig til NFL-draften, men han blev ikke valgt og i stedet spillede han et par sæsoner i den såkaldte Arena Football League, AFL. Efter et par år i AFL fik han chancen i NFL, da St. Louis Rams gav ham to kampe i 2012, men han blev ikke i klubben og var i stedet forbi den canadiske liga, CFL, og AFL igen, før han endte hos Redskins i 2015. Siden har han imidlertid været en bundsolid reserve på den offensive linje, og han har spillet 54 kampe, hvoraf 16 har været fra start.

I Buffalo skal Nsekhe sandsynligvis spille tackle, da Bills efter alt at dømme siger farvel til højre tackle Jordan Mills. Nsekhe har dog også erfaring som guard, hvor altså Bills også kan finde på at bruge ham.

Ved at hente Nsekhe fortsætter Bills deres aktive og imponerende free agency-ageren. Tidligere har de også hentet center Mitch Morse samt receiverduoen John Brown og Cole Beasley – et par handler, der gav dem karakteren 10 i Gul kluds free agency-vurdering.