Cincinnati Bengals har tydeligt haft et mål om at forstærke den offensive linje. Holdet er blevet enig med både Alex Cappa og Ted Karras om kontrakter.

Vi skulle ikke vente længe, før Super Bowl-finalisterne fra Cincinnati hentede tiltrængt hjælp ind til den offensive linje som led i forberedelserne af 2022-sæsonen.

I første omgang har Bengals hentet Alex Cappa ind til at styrke den indvendige del af Joe Burrows beskyttelse. Ifølge ESPN har Alex Cappa skrevet under på en fireårig kontrakt til værdi af cirka 270 millioner danske kroner.

Holdet var dog ikke færdige efter Cappa-aftalen og den alsidige center og guard Ted Karras har også fået en treårig kontrakt med en værdi på op mod 18 millioner dollar.

Alex Cappa spillede og startede samtlige kampe for Tampa Bay Buccaneers i 2021-sæsonen, hvor han leverede solid beskyttelse af Tom Brady. I sidste ende rangerede Pro Football Focus den 27-årige guard som den 18. bedste på sin position i NFL.

Ted Karras var oprindeligt et sjetterundevalg hos New England Patriots i 2016, og de sidste tre år har han været starter hos Patriots (2019 og 2021) og hos Miami Dolphins (2020).

På papiret er det en ubarmhjertig opgave, som Alex Cappa og Ted Karras skal hjælpe med at løfte i Cincinnati. I 2021-sæsonen tillod Bengals tredje flest sacks (55) i NFL, mens man alene i slutspillet tillod 19 sacks i fire slutspilskampe – deriblandt syv i Super Bowl LVI.